SHARE

Acum o mulţime de ani eram înscris la , la , şi îmi amintesc că şi atunci “terenul tineretului” era inaccesibil. E vorba de zona acoperită cu bălării din spatele arenei principale, mărginită de o tribună goală din  beton şi câteva terenuri de tenis, un loc unde mai juca în vremuri îndepărtate echipa Corvinul.

Terenul nu a avut ocazia să fie preschimbat în cine ştie ce hipermarket sau depozit, n-a mai fost transformat nici în de tenis, ci a fost lăsat aşa de izbelişte, în aşteptarea nimănui. Am impresia că aici ori cel puţin în vecinătatea lui urma să fie construit odată un hipermarket Billa, dar au renunţat oamenii la proiect.

Acum foarte mulţi ani, când aveam şi eu prima prietenă, veneam la stadion şi ne aşezam pe treptele de piatră ale tribunei sau pe treptele scărilor care duc la ieşirea spre Păltiniş. Era fain, acum locurile acelea par sinistre. În spatele terenului “II” – cred că aşa se numea în trecut – era o potecă pe care sportivii făceau turele mari prin stadion.

teren hunedoara

Nu ştiu de ce în atâţia ani locul nu a mai fost amenajat ca teren de fotbal. Probabil, una din variante este că autorităţile au vrut să îi dea o altă destinaţie, mai comercială. Aşa că l-au lăsat de izbelişte, să ajungem să uităm cu toţii că aici s-a jucat fotbal, gândindu-ne că e doar un teren viran pe care cine ştie ce livadă sau uzină a funcţionat cândva.

Related Posts: