SHARE

În ultimul timp am fost foarte detaşat de ce se întâmplă în . Au fost zile în care m-am simţit ocupat cu diverse lucruri de dimineaţa până seara târziu. Cel mai mult îmi pare rău că nu am mai avut timp de ai mei, de prieteni şi de familie. În fine, trecând peste micile detalii din viaţa mea, mi s-au părut de menţionat câteva lucruri legate de .

În primul rând, ştrandul. Ştrandul în care s-au investit aproape două milioane de euro va fi inaugurat în următoarele zile şi, o spun de pe acum, va fi o nebunie totală acolo. În iulie va fi deschis, probabil chiar în vremea în care au loc şi zilele Hunedoarei. Deci, nebunie la ştrand, pentru că oamenii din Hunedoara atât de privaţi au fost de normalitate încât au o atracţie incredibilă faţă de astfel de evenimente.

<

Primăria a anunţat pe Facebook că îi caută un nume ştrandului. Evident, propunerile au curs în şuvoaie. “Cum se va numi, de fapt, ştrandul din Hunedoara?”. Unii au propus AquArion, alţii Viorele sau Asenie Boca. M-am gândit chiar şi eu la un nume: Cerna, Mi se pare unul fain, chiar dacă numele Cerna e asociat unui râu murdar, plin de gunoaie şi deşeuri din combinat, în care nu ar trăi nici peştii. Totuşi, Cerna are o istorie, iar numele “râului negru” e fascinant. Dar probabil pentru foarte puţină lume. O să ajungă oamenii la concluzia că “Aquarion” e un nume ok şi aşa o să îi rămână numele :).

Nu ştiu când e inaugurarea, sper să nu pierd evenimentul, mai ales că, na, e destul de amuzantă perspectiva. Nici nu ştiu, au fost convocaţi preoţi pentru sfinţirea obiectivului?

Related Posts: