SHARE

Azi am mers de două ori la , deci am avut un dublu coşmar :). Prima dată am stat nu ştiu câte minute în trafic, la ieşirea din , şi am văzut tot felul de şoferi care voiau să scurteze durata de aşteptare la coadă cum se băgau aiurea în faţă. Fiind aproape dimineaţă nu mi-am făcut griji pentru ei. A două oară, pe la “ora de vârf” 16 am constatat că pentru a ieşi din oraş a trebuit să aştept 40 de minute. Nu era control vamal, dar lucrau unii pe 10 – 20 de metri de şosea. Bineînţeles alţii voiau să se bage în faţă, să treacă mai repede. Dacă ar fi putut unii s-ar fi urcat cu maşinile peste ceilalţi şoferi care aşteptau la fel de nervoşi “să se facă verde”. Alţii au dat-o pe contrasens, aiurea.

În aglomeraţia aia, am avut impresia că toată lumea vrea să plece din Hunedoara, că suntem ca într-un film despre dezastre apocaliptice :). Dar, de fapt, era doar un blocaj de trafic.

Am ajuns în Deva plin de nervi, iar la întoarcere am preferat să trec prin Călan. Ştiam că se va întâmpla asta, nu prea se poate evita aglomeraţia pe un cu două benzi, intrat în asfaltare. Lucrările au început de câteva luni şi oamenii au tot tras de timp, cel puţin asta mi-a fost impresia.

Related Posts: