SHARE
Dezbatere „aprinsă” la o televiziune locală… on-line / off-line / de Facebook / de care or mai fi (incomodă, liberă și independentă – evident).
Bună ziua, stimați telespectatori, invitatul emisiunii este domnul primar / politician / șef de instituție publică.
Vă mulțumim că ne-ați acceptat oferta / invitația și vă rugăm să răspundeți la câteva întrebări, la care sunt sigur că telespectatorii noștri așteaptă răspunsurile cu mare interes:
• Domnule primar / politician / șef de instituție publică, știm că depuneți eforturi uriașe în sprijinul hunedorenilor. Mai aveți timp liber, binemeritat, ca orice om, sau sunteți dedicat total cetățenilor pe care îi slujiți?
• Domnule primar / politician / șef de instituție publică, știm că nu puteți mulțumi chiar pe toată lumea și câ întotdeauna vor exista gică-contra, cârcotași și alți rău-voitori. Cum răspundeți criticilor lor nedrepte, pe care nici nu e nevoie să le amintim – să nu le facem reclamă acestor nesimțiți?
• Domnule primar / politician / șef de instituție publică, știm că dumneavoastră nu veniți niciodată că mâna goală în fața cetăţenilor. Ce proiecte mai aveți?
Vă mulțumim că ne-ați fost alături și sperăm că nu am omis vreo realizare de-a dumneavoastră… Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru noi și pentru hunedoreni.
E pamflet, pentru cei care nu au înțeles :).

Related Posts: