SHARE

Ceva se întâmplă cu noi – în general, cu noi ăştia, oamenii simpli, oamenii de bine, poporul, cei 7,4 milioane şi ceilalţi, vii şi morţi. Stăm cu sufletul la gură şi cu ochii pe news-alerturile de pe canalele de ştiri. O să turbăm, pun pariu. Azi am ajuns pe terasa unui bar din , care ca toate asemenea lui, e dotat cu plasmă şi aparate de jocuri de noroc. Şi cu scaune din alea căptuşite cu piele sau muşama, confortabile pentru băutorii de bere şi de cafea. Evident, muzica nu lipseşte. E bruiată însă de aceleaşi news-alerturi!  Literele se rotesc pe burtiera postului, dar nu înseamnă nimic, pentru că nu le citeşte nimeni. Sau le-o fi citind?

Mă întreb ce i-a apucat pe patronii barurilor din Hunedoara, tot mai mulţi, ca la 9, 10, 11 să ţină televizoarele din dotare deschise pe canalele de ştiri? Intri să bei o bere cu prietenii şi îl vezi pe Boureanu cum explică de ce ne merge aşa de rău “în actuala guvernare” sau pe vreun mega-jurnalist 🙂 că ne spune că e momentul să scăpăm de tiranie. O să ne dereglăm! Ajungem să ne uităm la jurnalele de noapte în cluburi, cu muzica în surdină.

Nu e de mirare că audienţa unor posturi ca Antena3, România TV, Realitatea TV, TV creşte vertiginos de ceva timp. Cine se mai uită la filme? De citit mi-e şi ruşine să întreb…

Related Posts: