SHARE

Oare ce s-a întâmplat cu vechea galerie a Corvinului, cum de s-a desfiinţat aşa, pur şi simplu, iar membrii ei s-au împrăştiat acum pe la tribuna mare şi s-au liniştit, aş putea zice.

Asta în timp ce vechiul loc ocupat în anii trecuţi de corbii albaştri, zona zero a stadionului, e pustiu. Ce vremuri erau! M-a prins acolo un meci, cu Bihorul, în care galeria a intrat pe teren la final pentru a-l “executa” pe arbitrul de atunci Crăciunescu.

<

Apoi, cu anii, spiritele s-au domolit, tribuna a pierdut conflictul între generaţii şi a cedat locul peluzei… Cel mai mult mi-e dor de cântecele acelea, din perioada romantică a Corvinului: “… Luptă Corvinul dacă ne iubeşti”

Related Posts:

da, asa e, am vazut ca au inceput sa lucreze mai intens in ultimul timp dar faptul ca mai intai au asfaltat si dupa aceea au spart drumul ma lasa fara cuvinte, puteau doar sa sparga inainte de a turna 2 straturi de asfalt, acum din pacate cred ca nu o sa mai poata repara cum trebuie drumul in zona autogarii… sa vedem cum o sa arate la sfarsit cand totul o sa fie gata si cat o sa tina…

Tin sa va felicit pentru articolele foarte bune, mai ales cele cu privire la Hunedoara si la problemele orasului, spuneti de fiecare data niste lucruri adevarate.

scuze ca postez fara legatura cu subiectul dar va rog daca puteti sa scrieti un articol referitor la asfaltarea din Hunedoara, dupa ce au asfaltat drumul garii, bulevardul Traian, acum se sparge drumul in zona autogarii pentru semafoarele noi pe care le-au montat, de ce nu s-a facut acest lucru inainte sa se toarne cele 2 straturi de asfalt? chiar va rugam domnule Daniel daca puteti sa scrieti un articol si sa faceti niste poze cu acel drum nou asfaltat dar acum spart de muncitori, poze care nu mai au nevoie de descriere si care arata prostia omeneasca….

merci pentru sugestie, o sa ne interesam cat de curand care e soarta “marii asfaltari a Hunedoarei”, desi dupa cum am observat lucrurile incep sa se indrepte.