SHARE

Azi dimineaţă, FC Hunedoara a dat lovitura pe piaţa transferurilor din pauza competiţională ;).  Lotul FC Hunedoara s-a întărit cu câţiva reporteri, redactori şi alţi muncitori din presa locală, buni la fotbal bineînţeles, dar mai mult pe partea teoretică. Aşadar, membrii echipei jurnaliştilor au intrat pentru câteva meciuri pe teren sintetic în lotul FC.

Bineînţeles că au făcut faţă sau măcar şi-au dat silinţa. Da sigur, înainte de le-am spus unora dintre coechipierii mei din că dacă joci la FC Hunedoara nu prea or să meargă trucurile alea cu uitatul urât la adversari, încruntarea la portar înainte de a-ţi imagina că vei trage spre poartă, simularea primirii unui cot în gură sau, cea mai la îndemână, aruncarea pe jos în careul advers şi apoi, în timp ce îţi faci cruce cu o mână şi te ţii cu cealaltă de un picior, să strigi la să dea penalty. Dar nu te costă nimic să încerci :).

A fost ok, până la urmă. A fost o atmosferă faină. Nu spun câte goluri am înscris sau despre cine ce a câştigat, ori că după aşa meciuri unii dintre colegii mei se gândesc serios, ca măcar în caz de nevoie, dacă FC Hunedoara are nevoie de sprijin ei să ceară clubului datele de contact unde îşi pot depune CV-urile.

Imagini de la meciuri (cu starurile (globetrotterii) din presă în tricoruile FC Hunedoara)… cred că o să le adaug mai târziu că sigur o să le găsesc pe facebook :).

Related Posts: