SHARE

will smithThe Pursuit of Happyness spune povestea unui agent de vânzări ajuns într-o situaţie dramatică. O poveste cu happy-end, petrecută într-o junglă urbană, în centrul căreia se află Will Smith. Am văzut filmul de mai multe ori şi de fiecare dată mi-a plăcut. Are un efect motivant, ca să zic aşa, luându-mă după sinopsisurile lui.

În filmul În căutarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă din răsputeri să supravieţuiască. În ciuda bravelor sale încercări de a-şi menţine familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă faţă, decide cu jumătate de inimă să plece.
Chris, devenit acum singurul părinte, continuă cu încăpăţânare să caute o slujbă mai bine plătită folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaşte. Este acceptat ca stagiar la o prestigioasă firmă de agenţi de bursă şi, deşi nu este plătit, lucrează totuşi în speranţa că la sfârşitul stagiului va obţine o slujbă şi va avea parte de un viitor promiţător. Rămaşi fără niciun fel de protecţie financiară, Chris şi fiul său sunt în curând daţi afară din apartament şi obligaţi să doarmă în centre pentru cei fără adăpost, în staţii de autobuz, toalete sau oriunde pot găsi un refugiu în timpul nopţii. – SURSA CINEMAGIA.


Filmul îl puteţi vedea AICI . VIDEO.

Related Posts: