SHARE
Arsenie Boca într-o variantă mai puţin reuşită
Gorunul lui Horea plus unul cocoţat pe o cruce.
Gorunul lui Horea plus unul cocoţat pe o cruce.

A fost mare sărbătoare la Ţebea, duminică. Multă lume bună, mulţi politicieni, cu toţii au venit să îl comemoreze pe Avram Iancu. Am făcut fotografii şi Gorunului lui Horea, dar am impresia ca trunchiul ăsta fără nicio frunză e mai mult ciment decât copac. Oamenii care veghează la respectarea tradiţiilor ori la binele ţării au “restaurat” un copac? Cum aşa?

Micii
Micii probabil au fost ok. La un moment dat, când am văzut câtă lume se arată interesată de ăia mici, mi-am zis că or fi buni, însă nu aş fi avut răbdare să aştept prepararea lor.

< Imagini pitoreşti cu Horea, Cloşca, Crişan şi Iancu. Imagini pitoreşti cu Horea, Cloşca, Crişan şi Iancu.[/caption]
Arsenie Boca într-o variantă mai puţin reuşită
Arsenie Boca într-o variantă mai puţin reuşită

Nici tablourile nu mai sunt ce au fost. Parcă portretul acesta al părintelui Arsenie Boca este prea exagerat. Uitaţi-vă la ochii şi la barba aia.

Klaus
Klaus Iohannis

 

Ekena Udrea
Ekena Udrea
Elena Udrea într-un exerciţiu de imagine.
într-un exerciţiu de imagine.

Pe domnu Dan Diaconescu nu l-am mai prins la celebra sărbătoare. Mi-a părut rău, să zic aşa, pentru două trei fotografii câte i-aş fi făcut. Pe de altă parte, nu mă dau în vânt după oamenii ăştia. Elena Udrea şi Klaus Iohannis au dat un fel de farmec pitoresc serbărilor. Un farmec ce vine de la faptul că toate festivităţile astea sunt spectacole politice. Doamna de mai jos, de exemplu, era într-o mare efervescenţă, dar s-a oprit la un moment dat să se întrebe ce e cu ea, a înnebunit? În aşa zişii oameni politici nu mi-aş mai pune speranţa.

O femeie luată de val.
O femeie luată de val.

 

Related Posts: