SHARE

Primăria Hunedoarei a lansat, pe site-ul instituţiei, un sondaj referitor la câinii vagabonzi. Sună astfel: In opinia dumneavoastră, care este cea mai indicată variantă pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Hunedoara? Iar opţiunile de răspuns sunt două: 1. Programul CSR – capturare-sterilizare-repunere în teritoriu (adică trimiterea patrupedelor din nou pe străzi, după sterilizare) şi 2. Cazarea în adăpost (respectiv, eliminarea lor de pe străzi).
În două săptămâni, au răspuns sondajului 300 de hunedoreni. Peste 90 la sută dintre ei vor să nu mai vadă animalele pe străzi. Oamenii au ales, destul de surprinzător, varianta mai costisitoare, care probabil oricum nu va fi pusă în practică. La urma urmei, cine construieşte un adăpost în care să fie ţinuţi  câteva sute de maidanezi? Totuşi, locul acestor nu mai e pe străzile oraşului sau în coteţele improvizate, mizerabile, din spatele blocurilor. Sau pe lângă containerele de gunoi. Oricât le-am îndrăgi.

Related Posts:

..nu toti sunt la fel stau chiar in Hunedoara si am o gramada de caini in fata blocului…Si daca sunt suparat cand ii vad pe ei imi vin sa rad cum vad ca se joaca..Recent o cateau a fatat si isi tinea mereu un pui dupa ea si din pacate el puiu nu mai e printre noi din cauza ca un om prost tampit de cap a dat peste el..pacatu lui sa fie ca in loc sa ii faca o groapa la aruncat fix langa gard ..Cand ii aud pe oamenii ca sunt raii caini le e frica sa puna mana ca nu le-ar face nimic eu am crescut la caini vagabonti de va speriati si totusi oameni ne sustineau aduceau de mancare meream cu ei la veterinar….Asa ca cei care au ceva cu caini sa se invete sa nu se mai speriei de ei ca si ei sunt niste finte