SHARE

Fc Hunedoara joacă mâine cu “rivala de moarte” din judeţ: Jiul Petroşani, pe Stadionul Michael Klein, de la ora 18.00. E meciul celor mai iubite echipe din judeţ şi sper că lumea va veni în număr mare. Chiar şi suporterii din Valea Jiului.

În trecut, meciurile dintre şi Jiul erau adevărate derby-uri. Acum, după anii petrecuţi în anonimat atât de echipa din cât şi de cea din Petroşani, lucrurile s-au mai liniştit. Nu cred că FC Hunedoara mai trage speranţe la primul loc, nici că Jiul îi va pune probleme, dar sper să fie un meci spectaculos, încrâncenat cum erau cele din trecut.

Aşadar, sâmbătă, la ora 18.00, fiţi acolo!!! Accesul în tribunele stadionului este gratuit, dar nu e voie cu sticle de apă minerală sau suc, sau bere eventual. Nu ştiu cine a luat o aşa măsură idioată “de siguranţă”, dar, mă rog… Pe alte stadioane din ţări civilizate suporterii pot cummpăra direct din stadion bere, suc, mâncare etc. Aici nu, pentru că, probabil, se consideră că nu suntem civilizaţi şi o să vânăm arbitrul cu sticle de plastic (nu s-a întâmplat niciodată aşa ceva, din câte ştiu).

VEZI ŞI:

IMAGINI: FC Hunedoara vs. Valea lui Mihai! FĂRĂ PAŞI GREŞIŢI!

FOTOGALERIE: FC Hunedoara nu a avut milă de puştii din Reşiţa. 8 – 0 într-un meci spectaculos!

ZOOM: CFR Simeria – FC Hunedoara: Tuşiera care a enervat pe toată lumea

IMAGINI de la CFR Simeria – FC Hunedoara: UN EGAL FĂRĂ SPERANŢĂ

ZOOM: CFR Simeria – FC Hunedoara: Tuşiera care a enervat pe toată lumea

FOTOGALERIE: Un meci bun!!! FC Hunedoara e pe val. IMAGINI: Fazele fixe – specialitatea casei

Related Posts: