SHARE

Acum ceva timp, când am dat Bacalaureatul, procentul de promovabilitate era pe la 60 la sută, iar subiectele au fost mai dificile decât în prezent. Elevii copiau mai mult, ce-i drept, dar nu cred că acesta e motivul pentru care acum acest examen este privit ca o piatră de moară care atârnă prea greu la gâtul absolvenţilor.

## Mai jos puteţi vizualiza notele elevilor hunedoreni la Bacalaureat! ##

Statistica_licee

Rezultate BAC 2012 Judetul HUNEDOARA

# Notele la Bacalaureat vor fi afişate şi pe pagina edu.ro #

În judeţul Hunedoara, rata de promovabilitate a ajuns de 33 la sută, iar în unele licee hunedorene a fost de zero.  Ca în fiecare an, a venit momentul să aruncăm vina unii pe alţii: elevii pe profesori, profesori pe părinţi şi elevi, părinţii pe ceilalţi. Până la urmă, lucrurile se vor linişti. Dacă pentru şi pentru mulţi dintre foştii mai colegi ar fi fost o ruşine să nu promovăm cu o medie decentă, chiar dacă am avut examene la informatică (scris) şi matematică, acum, fiind aşa de mulţi elevi care au trecut în partea “proştilor”, cred că deranjul celor care nu trec aceste examene nu mai este aşa de mare.

În fine, mă gândesc că poate şi -ul e de vină :). E clar mai interesant pentru elevi decât pledoariile profesorilor, mulţi înţepeniţi în trecut şi alţii, mai noi, mai puţin interesaţi de soarta elevilor lor. A acelor elevi care la rândul lor preferă un 9gag copios, în locul unor pagini de carte.

Voi reveni!

Related Posts: