SHARE

Iar… incertitudine. În fiecare vară înainte de startul noului campionat ni se întâmplă asta, fanilor  echipei de din Hunedoara  şi clubului. O luăm de la zero, pentru că nu am fost în stare să facem planuri pe termen lung, ci doar unele încropite pe genunchi, proaste şi nesigure, care tremură după fiecare înfrângere şi se prăbuşesc la final de sezon, când e timpul ca finanţatorii sau ce or fi ei să plece pe uşa din dos. E cam dezamăgitor.

Mă întreb cum reuşesc alţii. Villareal: oraş de 50.000 de locuitori, stadion de 20.000 de locuri, ocupate meci de meci, cu bilete plătite şi abonamente. Cupa Cupelor, prezenţe în Liga Campionilor, fani în toată Europa. FC Hunedoara: oraş de 60.000 de , stadion de 15.000 de locuri goale, supravieţuieşte din inerţie.

În fine, poate lucrurile se vor schimba, fie printr-o minune, pe care ne e uşor să o aşteptăm, că aşa ne-am obişnuit cu toţii, fie muncind şi folosindu-ne inteligenţa şi dorinţa de a schimba, treptat, starea jalnică în care se complace acest club, unde mai ajungem sâmbăta la meciurile fără miză, just for fun.

VEZI ŞI:

MOVIE:Aproape de soare.Trecutul Hunedoarei

Hunedoara: oraşul fierarilor pasionaţi de fotbal

VEZI ŞI:

PREGĂTIŢI TORŢELE: FC Hunedoara – Jiul Petroşani!

IMAGINI: FC Hunedoara vs. Valea lui Mihai! FĂRĂ PAŞI GREŞIŢI!

FOTOGALERIE: FC Hunedoara nu a avut milă de puştii din Reşiţa. 8 – 0 într-un meci spectaculos!

ZOOM: CFR Simeria – FC Hunedoara: Tuşiera care a enervat pe toată lumea

IMAGINI de la CFR Simeria – FC Hunedoara: UN EGAL FĂRĂ SPERANŢĂ

ZOOM: CFR Simeria – FC Hunedoara: Tuşiera care a enervat pe toată lumea

FOTOGALERIE: Un meci bun!!! FC Hunedoara e pe val. IMAGINI: Fazele fixe – specialitatea casei

PS: Este posibil ca în viitorul sezon FC Hunedoara să aibă un nou finanţator. Nu că ar fi ceva neobişnuit (poate doar faptul că nu se ocupă de afaceri cu fier vechi). Dar pare ok! Poate avem noroc şi viziune :).

Related Posts: