SHARE

Uite, un fault clar de penalty, chiar în imaginea care ilustrează articolul. Un fault în careu la scorul de 2 – 0 pentru FC Hunedoara, cu câteva minute înainte de pauză. Nici Crăciunescu nu m-ar putea contrazice! Nici în curtea şcolii nu ţii aşa în careu. Mă gândesc că nu era o îmbrăţişare nevinovată… Ar fi putut fi 3 – 0, pentru FC Hunedoara şi asta e… Adică nu asta e, că a fost până la urmă 3 – 0 pentru FC Hunedoara, în a doua repriză, pe care nu am mai văzut-o pentru că, recunosc, am plecat la pauză.

Şi apoi Şoimii din Pâncota (judeţul Arad, right?) au egalat la 3 – 3. Un jucător de la FC Hunedoara, Ionuţ Radu, a fost eliminat înainte de pauză, la 2 – 0 pentru noi, pentru că ar fi lovit un adversar cu cotul în faţă. Un gest golănesc pe care l-a văzut arbitrul şi poate nimeni altcineva.

Eram în spatele porţii, iar portarul de la Şoimii ne spunea, povestea omul, că ar fi fost de cartonaş galben. În fine, continuă el, “e bine şi aşa, se mai animă meciul”. Portarul ăla chiar era tare. Era relaxat, ăia de la Pâncota au venit în excursie la , noi nu ne-am prins. Apoi omul, în drum spre vestiar, îi explică unui coechipier cum a greşit la unul dintre goluri. Şi ne cerea părerea de ziarişti, aprobarea, mai exact. Ar fi trebuit să ne simţim ca la Procesul etapei.

Dar mai erau însă 45 de minute, eu deja mă pregăteam să plec şi habar nu am cum de au dat ăia trei goluri. Am o bănuială: ar fi fost de vină 1 arbitrul, 2 portarul de la FC Hunedoara, 3 gazonul, că ar fi plouat aseară, 4 echipa că nu s-a concentrat, 5 jucătorul în minus, 6 oboseala etc. În fine, să conduci cu 3 – 0 şi să fii egalat de echipa venită în excursie e penibil. Dar nu mai contează… suntem pe drumul cel bun. [nggallery id=107] Concluzie…

Related Posts: