SHARE

Primul meu plan pentru 2013 e… un nou. Va fi fain, sunt sigur – nu pot spune despre ce e vorba încă, deşi domeniul e rezervat şi mai am nevoie doar de nişte mărunţiş pentru a-l face să meargă şi poate de colaboratori.

În ce priveşte vi.p.deva, e… just for fun. Nu mi l-am transformat într-un scop al vieţii sau măcar într-un “de făcut bani şi primit premii/cadouri”. Nu ar fi fost aşa greu. Sau cine ştie? Aşadar, am deja o idee “bună” pentru 2013. O investiţie 🙂 Sau măcar un plan util…

Mă gândesc că trebuie să facem ceva în plus, altfel ne va fi din ce în ce mai greu să supravieţuim. Tot timpul am trăit cu impresia asta… Şi mă enervează uneori cei care cred că li se cuvine orice, fără să dea nimic în schimb, fără să rişte nimic, ci doar aşteaptă de la ceilalţi să o facă pentru ei. Nu mă refer la asistaţii social, ci la oameni, în general (nu că asistaţii nu ar fi oameni)… Sunt aceeaşi cărora dacă li se oferă ceva, acceptă fără să mulţumească sau, mă rog, o fac gândind poate că ar merita mai mult sau că nu e cine ştie ce, orice ar fi. E ok să crezi că meriţi mai mult, dar ideal e să faci şi tu ceva pentru a arăta asta. Şi nu e vorba numai de bani, e aşa o chestie de supravieţuire.

Related Posts: