SHARE

Era o o replică în nu ştiu ce desene animate: “calculatoarele – o modă trecătoare” – în câţiva ani renunţăm la ele şi rămânem la maşinile noastre de scris. N-a mai fost aşa. De încă nu s-a plictisit nimeni. Eu, doar un pic. Mă tot gândesc cât de personal îl putem trata. Adică trebuie să ştie chiar toată lumea că noi nu ştiu prin ce bar o ardem şi cu cine, sau că dăm chek in de pe nu ştiu unde? Că suntem plecaţi din oraş sau că suntem trişti ori foarte veseli?

Şi apoi că avem poze cu noi în care ni se pare că am ieşit bine şi vrem like-uri de la prieteni şi aşa mai departe… Am friends pe Fb care zici că s-au teleportat acolo, nu îi mai scoţi din lumea lor, aia virtuală. Le trebuie doar pâine şi apă şi facebook, că pe restul le au şi le ştiu pe toate. Ăia când văd soarele de-adevărat se ofilesc ca vampirii.

În rest, e ok pe Facebook… în ultimul timp mi-am dat seama că sunt un om aşa ocupat, că nu mai am timp să îl butonez decât din când în când. Poate nu sunt cu adevărat ocupat şi am doar impresia asta, dar oricum ar fi, nu mai am chef aşa, ca înainte, să pun comentarii inteligente şi bine calculate sau să combat pe facebook. Avem o viaţă prea scurtă ca să ne-o petrecem dându-ne cu părerea pe net şi comentând la postările unora şi altora. La o bere poţi face toate astea, mai puţin faza cu netul, şi poţi fi şi sincer. (va urma…)

Related Posts: