SHARE

N-aş fi vrut să continui subiectul cu ultraşii de la peluză, dar dacă tot am primit comentariile alea, o să fac nişte precizări:

Ideea era simplă: ultraşii – în peluză, doar când echipa merge bine. Fiecare a înţeles ce a vrut: aşa că am primit o grămadă de ameninţări că de ce scriu eu despre ei. Nu am vrut să jignesc pe nimeni, mai ales că unii dintre fanii din peluză îmi sunt prieteni. Dar mi-am spus punctul de vedere. Iar cei care se consideră ultraşi, înainte să se dea cu fundul de pământ că uite ce rea e presa cu ei, care au făcut atâtea pentru club, n-ar fi trebuit să uite că fără mass-media toate “presiunile” lor asupra autorităţilor pentru înfiinţarea unei echipe de fotbal ar fi rămas fără ecou.

Şi tot ei n-ar fi trebuit să uite că ultraşii nu au mai multe drepturi într-un stadion doar pentru că stau la peluză şi îşi “încurajează” echipa mai zgomotos decât ceilalţi fani. Nu ştiu, poate au dreptul să ceară sposorizări pentru acţiunile lor, pentru deplasări, treaba lor, dar lăsaţi-ne fraţilor să ne spunem părerea!

Related Posts: