SHARE

imagesAm văzut filmul Lupul de pe Wall Street sau The wolf of Wall Street acum vreo săptămână – două, târziu noaptea. A ţinut vreo trei ore şi l-am vizionat cu plăcere să zic aşa, dar nu l-aş mai vedea încă o dată. Se termină aiurea şi în general acţiunea e destul de complicată.

Povestea unui brokker care face mulţi bani iar în final ajunge în puşcărie. E un film despre care ai impresia că e neterminat, de parcă realizatorii ar fi vrut să îl transforme într-o trilogie.

Poate nu am înţeles eu ideea, dar, mă rog, îl puteţi-viziona-aici!

WIKIPEDIA: Lupul de pe Wall Street (original The Wolf of Wall Street) este un film american de comedie neagră din 2013, regizat de Martin Scorsese, bazat pe memuarele cu același nume ale lui Jordan Belfort. Filmul a fost lansat pe 25 decembrie 2013. Scenariul a fost scris de Terence Winter, filmul avându-l ca protagonist pe Leonardo DiCaprio în rolul lui Belfort, un broker din New York care conduce o firmă ce se angajează în fraude de securitate și corupție pe Wall Street în anii 1990.

Filmul îi mai are în distribuție pe Jonah Hill, Matthew McConaughey și Jean Dujardin. Este cea de-a cincea colaborare dintre Scorsese și DiCaprio, și a doua dintre Scorsese și Winter, după Boardwalk Empire.

Related Posts: