SHARE

Sfârşit de vară. Petrecerile de la terase cu berea în faţă şi ochii aţintiţi pe ecranele care transmiteau meciurile de la Campionatul European s-au încheiat demult. La fel şi zilele de weekend cu festivaluri şi ştranduri, şi arşiţă. S-a terminat şi povestea cu suspendarea, care ne ţinea părinţii în faţa televizorului, până târziu. Alegerile locale au trecut şi ele , cu toată plictiseala şi încrâncenarea cu care s-au aureolat.

Ar fi trebuit să ne liniştim cu toţii, să ne vedem de viaţă mai departe. Am ieşit din vara asta secetoasă, în care cică nu am dormit, şi apoi am luat-o razna. E vorba de câţiva dintre noi, personaje înfiorătoare ieşite la lumină, suficient de multe încât să umple de sânge, numai în ultimele zile, paginile ziarelor locale din

Câteva crime şi violuri, o grămadă de accidente mortale produse de şoferi tineri, poate atinşi de nebunie, un poliţist local dement care se credea ofiţer de trupă SS şi  şi-a mătrăşit mama şi bunica, pentru ca apoi să îşi transforme apartamentul în crematoriu. În final o mulţime de inimi sfâşiate şi o mulţime de poveşti de genul horror/thriller, care se succedă ameţitor şi iau prim-planul site-urilor de What is wrong with you ?

Related Posts: