SHARE

Sfârşit de vară. Petrecerile de la terase cu berea în faţă şi ochii aţintiţi pe ecranele care transmiteau meciurile de la Campionatul European s-au încheiat demult. La fel şi zilele de weekend cu festivaluri şi ştranduri, şi arşiţă. S-a terminat şi povestea cu suspendarea, care ne ţinea părinţii în faţa televizorului, până târziu. Alegerile locale au trecut şi ele , cu toată plictiseala şi încrâncenarea cu care s-au aureolat.

Ar fi trebuit să ne liniştim cu toţii, să ne vedem de viaţă mai departe. Am ieşit din asta secetoasă, în care cică nu am dormit, şi apoi am luat-o razna. E vorba de câţiva dintre noi, personaje înfiorătoare ieşite la lumină, suficient de multe încât să umple de sânge, numai în ultimele zile, paginile ziarelor locale din Hunedoara. 

Câteva crime şi violuri, o grămadă de accidente mortale produse de şoferi tineri, poate atinşi de nebunie, un poliţist local dement care se credea ofiţer de trupă şi  şi-a mătrăşit mama şi bunica, pentru ca apoi să îşi transforme apartamentul în crematoriu. În final o mulţime de inimi sfâşiate şi o mulţime de poveşti de genul horror/thriller, care se succedă ameţitor şi iau prim-planul site-urilor de presă.  What is wrong with you ?

Related Posts: