SHARE

Da, inevitabilul se petrece de câteva ori pe an, zile sau săptămâni – din ce în ce mai des în ultima perioadă! Nu ştiu ce e cu Bogdan, pardon, cu domnul purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara Bogdan Niţu, inspector principal, preot etc., de lasă greul comunicării IPJ Hunedoara cu jurnaliştii, cu oamenii în general, pe umerii Adrianei.

Bogdan, fie-ţi milă de presa hunedoreană, aia care aşteaptă news-alerturi despre munca poliţiştilor sau doar un amărât de buletin de eveniment. Fie-ţi milă de noi, ca preot măcar, şi lasă specializările şi concediile… vino mai repede la că e prăpăd!

Adriana e ok ca purtător de vorbe, e o bună încasatoare a bulinelor negre de la Mesagerul şi probabil are unele calităţi nedescoperite în ce priveşte comunicarea. Culmea e că aşa rămân tot timpul, nedescoperite.

Pentru cei care nu o cunosc pe Adriana, e purtătoare de cuvânt a IPJ Hunedoara, în locul lui Bogdan Niţu. Adică atunci când e câte un eveniment care are legătură cu Poliţia, şi sunt multe, ştiriştii o întreabă şi pe ea: cum a fost, ce s-a întâmplat. Uite, de exemplu, în weekend a fost o crimă, Poliţia, la datorie, clar! Adriana… păi era weekend, cum să fie deranjată? Apoi a venit luni şi marţi, Adriana era busy, busy, la ceva simpozioane parcă, şi la colinde, şi aşa am ajuns să îi ducem dorul lui Niţu, care răspunde la 24 din 24 şi chiar oferă informaţii.

În rest, cine suntem noi să îi contestăm aptitudinile Adrianei? Eu mă abţin, clar, mie îmi place, sunt fan Adriana… cu ea e ca şi cum ai apela la Poliţie! Eşti tratat ca atare, adică!

UPDATE: Adriana e mult mai ok acum :), dar şi înainte era.

Related Posts: