SHARE

A fost aşa un aer de primăvară în oraş, unul care trezeşte nostalgii şi amintiri, deşi sunt prea tânăr pentru ele :), dar a fost atmosfera pe care am mai simţit-o în trecut, în primele zile de primăvară, spre seară mai ales, când ieşi în oraş şi bate un vânt cald şi treci prin parc şi toate zgomotele copiilor şi maşinilor se amestecă în jurul tău.

În fine, am avut un pic de primăvară azi şi mi-am zis că gata, iarna nu mai are cum să ne invadeze de acum înainte, până în decembrie sau când o veni din nou, nu mai e rost de ea că e primăvară.

M-am simţit ca în Timişoara azi mai ales, ca în Cluj, dacă vreţi. Mi-am zis să scriu numai despre lucruri frumoase :), oricum azi nu m-a revoltat nimic, nu m-a întristat mare lucru, a fost doar senzaţia aia de primăvară pentru care merită să te trezeşti dimineaţa şi să te plimbi prin . Deşi eu nu am făcut-o decât într-un târziu.

Până la urmă, o să supravieţuim oricum şi dacă se întorc ninsorile şi vremea aia urâtă care te face să îţi pui hainele groase pe tine şi să te fereşti să calci în bălţi şi noroaie, să stai ascuns în casă şi să priveşti la întunecimea de afară, la norii învolburaţi mai ales. Bacovia, clar… Hunedoara nu prea are nimic din Bacovia. Nu e un oraş deprimant, dacă vreţi oraşe deprimante, mergeţi în Lupeni, Vulcan, Aninoasa, Uricani, . În Vulcan mai ales, în Dallas-ul lor. Hunedoara e mai veselă de la un timp, nu are atâtea chestii ca Deva, dar na… avem şi noi un parc, două şi o grămadă de baruri care contribuie la starea de bine a naţiunii, cred că aici sunt cele mai multe baruri din zonă, sunt din doi în doi metri, de parcă tot ce putem face e să stăm întinşi la vorbă cu cafelele în faţă. De aia nu ne plictisim ;).

Related Posts: