SHARE

Am scris aşa de mult despre altceva 🙂 că tot ce mai vreau să scriu când îmi amintesc de site e despre vreme. You know, primăvară, , zile mai lungi, cer senin, zile frumoase de stat pe la terase până târziu şi prin parcuri – relaxare totală. Mda, recunosc, sunt lucruri care nu intrigă pe nimeni, care n-ar face obiectul unei ştiri citite, nici al uneia savurate, decât poate cu o galerie foto alături cu poze beton şi cu un titlu de speriat. De luni până joi sunt înghiţit de toate lucrurile care se întâmplă în jurul meu, pe care le văd sau nu ca subiecte de ştiri sau de reportaje, nu că vineri nu le-aş vedea, sau sâmbătă, dar măcar vineri mă pot gândi şi la mine sau, mă rog, şi la apropiaţii mei :).

Vremea… abia aştept să ajung prin magazine să mă învârt pe lângă cuierele cu tricouri şi să le iau aşa, la nimereală, care îmi plac pe moment. Ori să stau pe iarbă, la o bere în faţa blocului 🙂 sau în tribune la meci să facem galerie pentru ăia în albastru care joacă acasă, cu nu ştiu cine, nici nu contează!

<

Să jucăm şi noi fotbal pe Metalul şi la Şcoala 8 sau în ţarcuri la stadion, nu în sală la Constructorul sau la MF, nici la info şi nici în balon. Şi să nu ne îngheţe degetele pe racheta de tenis dacă mai avem de gând vreodată să ieşim la tenis.

Abia aştept serile de baie în Cincişul murdar şi plin de nămol la mal, dar ok după ce te obişnuieşti cu el. Cincişul în care peştii se văd zbenguindu-se prin apă dar nu am prins niciunul până acum. Şi apoi focurile din toate vreascurile adunate aiurea şi din scânduri şi gunoaie, focurile din care scânteile se înalţă spre stele şi nu sunt înăbuşite în cărămizile şemineului. Şi muzica de vară, dar nu cu “Vara nu dorm”, nu cu Corina şi fără Cai verzi pe pereţi. Yo, peatrice, dog marley, gentelman etc. Deci vară sau măcar primăvară, abia aştept! Căldură şi soare să fie, nu că iarna nu mi-a plăcut, dar vreau şi eu zile mai lungi măcar, să am timp de toate mărunţişurile.

Related Posts: