SHARE

Aseară aveam la un moment dat de scris despre Ziua Îndrăgostiţilor, THE VALENTINES DAY, despre mai ales, că mă pricep la de-astea. Aveam o grămadă de poveşti de dragoste în arhiva personală. Scriam şi eu despre una, două… era frumos. Ce bine că nu am făcut-o 🙂 Dar mă gândesc că dacă o să mă apuc vreodată să scriu o carte, despre LOVE o să fie. Doar nu o să bag texte din viaţa de reporter sau copy--uri la articolele mele de efect, care or fi fost ele, măcar cele care mi s-au părut mie… Aşadar, iubire!

… Ziua îndrăgostiţilor: joi, când a fost, nu am apucat să scriu nimic de ea. A jucat şi am stat relaxat şi am văzut meciul de la un capăt la celălalt. S-a încheiat meciul puţin înainzte de miezul nopţii, apoi am ajuns la un calculator după ora h, astfel că dacă tot a trecut the V. Day, s-a dus şi romantismul meu. Acum parcă îmi mai amintesc câte ceva din ideile alea pe care voiam să le “transpun” aici. Mă gândeam la cadouri romantice, de exemplu. Bani… asta o fi un cadou potrivit de V. Day? Nu am dat şi de aia nu ştiu. Apoi cina… am vrut să merg la o pizzerie să iau repede o pizza, că am ajuns târziu în Hunedoara de la Deva şi eram leşinat de foame, deci nu din romantism, se înţelege, dar toate erau pline. Oamenii ăştia nu au milă când e vorba de astfel de sărbători. Şi peste tot numai cupluri… La un moment dat am găsit o pizzerie cu locuri libere, dar mi-a fost aşa să intru în ea, că erau lumănări aprinse pe toate mesele.

Mi-am luat shaworma de la chioşc, deşi de obicei nu mănânc aşa ceva, că nu îmi place deloc numele ăsta arăbesc, dar, cum am spus, eram la un pas de leşin şi nu din dragoste. Deşi iubirea e la locul ei :). E ok! Am scăpat de data asta. Ştiu, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, ghiocei, o să mai am motive să dau ochii peste cap sau să strâmb din nas.

Totuşi, partea amuzantă a zilei V. 🙂 e că ar putea însemna ceva pentru . Au fost zile ale îndrăgostiţilor în care m-am despărţit de iubitele din adolescenţă sau, recunosc, ele de , amintiri care cred că vor rămâne, chiar şi fără să conteze, pentru că, na, emoţiile puternice nu sunt uitate. 

Related Posts: