SHARE

Uitasem de meci, dar m-au distrat un comunicat al Asociaţiei Suporterilor Corvinişti şi alte comentarii încurajatoare pentru echipa FC Hunedoara, după înfrângerea de la Satu Mare. Mi-am zis că, pentru că aşa stau lucrurile, trebuie să scriu şi eu despre joc. Mai ales că mă pricep la : weekendul ăsta nu am făcut altceva decât să joc sau să mă uit la meciuri (a fost România vs. prietenii noştri, 2 – 2). Deci ceva, ceva tot trebuie să ştiu – am un prieten care zice că fotbalul e cel mai simplu joc şi eu îl cred de data asta.

Aşadar… FC Hunedoara a pierdut cu 1 – 0, în ultimul minut, din penalty.

ASC a trimis un comunicat de zici că era de la Prefectură: apreciem, concluzionăm, semnalăm… un limbaj oficial, din lemn, în fine, a fost ok, iată şi concluzia: “Concluzionând, suntem convinşi că împreună vom susţine cu tărie spiritul corvinist şi că aveastă campanie ne va aduce la final satisfacţia pe care ne-o dorim cu toţii pentru Hunedoara!”, să fie bine!

Dar nu despre asta voiam să scriu, suporterii şi-au făcut treaba.

În schimb, fotbaliştii… ce să zic? Păreau mai vii în vestiar când dansau Harlem Shake. Dar, poate la Satu Mare au prins o zi proastă – e lung până acolo, e obositor! Dar penalty-ul ăla, ce a fost cu el? În ultimul minut, un jucător de la FC Hunedoara a făcut henţ în careu. Auzi, în ultimul minut să pui mâna pe minge în careu. Mie mi se pare suspicios. Sau, mă rog, să te atingă mingea pe mână şi arbitrul să arate 11 metri şi tu să nu protestezi – că omul care a făcut henţ a lăsat-o aşa. Dar ce henţ?! Zici că era la handbal ;). Bine, a fost o… întâmplare neferictă ;).

Prin minutul 55 un fotbalist de la FC Hunedoara a fost eliminat pentru al doilea galben, asta după ce a faultat la mijlocul terenului, la o minge aiurea, căzută la doi paşi de arbitru. 😉 În rest, meciul a fost plictisitor, dar bineînţeles în final toată lumea de la noi s-a simţit nedreptăţită şi furată de arbitru.

Auzi, să “te lovească” mingea în mână…

Concluzionând, zic şi eu că nu a fost blat 😉 .

Related Posts: