SHARE

Nu am ajuns la meciul trecut al FC Hunedoara, dar am fost azi la stadion, aşa că aş putea spune că am revenit în rândul suporterilor. Cam puţini fani, ce-i drept, nu ştiu ce au oamenii de nu mai ajung la meciuri. E ok, oricum, ai mai mult loc să te întinzi pe scaunele alea de plastic, câte mai sunt intacte. Am observat că sunt cam incomode. Şi am observat aseară că fostul primar al Hunedoarei povestea despre cum a fost dotat stadionul cu scaune şi cât s-a investit în stadion. O poveste despre care voi scrie şi eu, cu cuvintele mele, alttă dată.

Până atunci, povestesc despre meci. FC Hunedoara a jucat cu Muncitorul Reşiţa. Ce nume stupide au unele cluburi din liga a treia. Dar trecem peste asta. A fost o vreme incredibilă de toamnă însorită. Copacii care se vedeau din stadion, cu frunze ruginii, te făceau să te simţi ok. În rest, meciul nu a fost cine ştie ce. Nu am ce scrie despre el, totuşi mă bucur că FC Hunedoara a câştigat. 1 – o, fra’, le-am dat decisiva :). Între fani, trebuia să fie şi omul care schimbă scorul pe tabela de marcaj. Nu mai ştiu cum îl cheamă dar cred că omul ăla e de câteva zeci de ani acolo. Zici că e un Gandalf al tabelei de marcaj.fc hunedoaRA RESITA (33)

A văzut meciuri câte nu am văzut noi cu toţii la un loc. Din păcate, nu cred că licorile îl mai ajută să povestească despre ele, despre istorie, Lucescu şi altele. Dar se pricepe la tabelă, e o meserie faină asta: să schimbi scorul de pe tabela de marcaj. Mi se pare aşa o chestie…

 

Related Posts: