SHARE

Mişto. Se pare că FC Hunedoara iar a pierdut promovarea, ca anul trecut cu ăia… cu… “v-aţi vândut lu Recaş”, că aşa se striga din tribune adversarilor. Eu mă gândeam că mai sunt câteva etape şi echipa poate să îşi joace şansele pe care le mai are, dar nu, cică totul e finish.

A zis-o deja antrenoarea. Eu aşa am avut impresia, că FC Hunedoara în retur a avut antrenoare. Am văzut mai devreme o emisiune cu ea şi m-am convins pe deplin. “Fra, eu aş fi schimbat pe nu ştiu ce jucători din atac”, “fra, eu nu l-aş fi băgat pe ăla că n-a venit la pregătirea de vară şi nu ştiu pe unde voia să plece, şi a întrebat de prime şi de alea, alea”, “fra, ăla nu-ş ce atacant e că nu a dat gol în meci şi nu a stat la final la bătaie şi la scuipături”.

Teoretic, banii nu te fac mai deştept, nici mai antrenor. În schimb te pot face mai popular sau măcar îţi pot aduce “aproape” oameni care ţin la sufletul tău, gata oricând “să îţi spună o vorbă bună”, să te linguşească, să îţi ia apărarea, “să te dojenească uşor”.

Nu e vina patronului că FC Hunedoara a ajuns în situaţia să nu mai vrea să spere la promovare. Poate a fost şi ghinion, dar e o stare tragi-comică la echipa despre care credeam că va defila în campionat, aia în care te apuci să cauţi vinovaţi, de la gazonul netăvălugit la manevrele adversarilor. Mă rog, chestii de astea. A fost şi un entuziasm prefăcut în tribune şi o srare de pfoai, suntem un fel de Barca. În fine, e păcat de unii dintre jucători, dar sunt sigur că nu or să rămână în liga a treia. Îmi pare rău şi pentru hunedorenii care vin la meci fără să se dea mari suporteri, dar îi văd tot timpul că se bucură la goluri şi povestesc despre meci şi ţin cu FC Hunedora aşa mai departe… fără să facă jocurile unora şi altora.

Related Posts: