SHARE

Mai devreme am scris despre emo-killerul din , Lucian Hoară whatever, cel care şi-a omorât iubita acum aproape cinci ani, într-un apartament din Micro6.

Crima a fost aşa sinistră: fata avea 15 ani, criminalul 16, dar cu aere de rocker satanist emo neînţeles şi alte cele. Scriind mi-am amintit ziua aia, în care a avut loc crima. Ştiu că am aflat de ea în timp ce mergeam spre Hunedoara, cu microbuzul din Deva. Am urcat apoi pe jos, în pas alergător, până la blocul în care a fost omorâtă fata, în faţa căruia, bineînţeles, s-a strâns tot cartierul. O scenă obişnuită de crimă în apartament din bloc de cartier sărac.

<

Atunci m-a impresionat până peste cap, oricum tot timpul mă impresionează astfel de scene sau cel puţin mă miră. Au trecut aproape cinci ani şi “iată că” mr. killer şi-a zis: destul, trebuie să o iau de la început, o nouă viaţă, alea alea, să scap de zăbrelele şi de hainele murdare ale puşcăriei. Lucian Hoară a cerut eliberarea condiţionată. Ce chestie: cinci ani la racoare şi se consideră că omul e recuperabil pentru societate, aşa emo, că poate a stat destul la şcoala de corecţie a vieţii…

De data asta, mr. Hoară the killer nu a avut noroc cu eliberarea, dar nu îi mai dau decât maxim un an până va fi scos din închisoare, condiţionat – ce o fi însemnând asta, cu păcatele iertate pe pământ, dacă se poate spune aşa.

Aşadar la 21 de ani să ai un gât tăiat la activ şi cinci ani puşcărie, ce destin… 

Cazul Lucian Hoară: cinci ani de închisoare pentru crima care a oripilat Hunedoara. Ucigaşul emo nu a regretat moartea iubitei sale în vârstă de 15 ani

Related Posts: