SHARE

Azi FC Hunedoara a jucat cu Ştiinţa Turceni şi am reuşit să prind aproape tot meciul. Dacă alergau un pic mai mult, mai ales în prima repriză, jucătorii de la FC Hunedoara le-ar fi dat o căruţă de goluri oaspeţilor. A fost 3 – 0, un scor suficient încât să mulţumească puţinii spectatori veniţi la meci. Au fost puţini oameni, într-adevăr, în tribune, dar sper că lucrurile se vor schimba. Acum s-a dezobişnit lumea să meargă la meciuri, după atâţia ani în care echipele de fotbal care au jucat pe stadionul Michael Klein s-au zbătut în anonimat. Cu timpul, cred că lumea va reveni la stadion.

Eu cel puţin încerc să nu ratez niciun meci. IMG_6473Nu m-am agitat niciodată să câştige echipa, nu m-am dat cu fundul de pământ ca alţii, când a pierdut, dar ar fi ok să joace bine şi să promoveze.

Când joci în Liga a treia nu prea poţi avea pretenţii la suporteri, dar după promovare, va creşte numărul lor. În tribune e o atmosferă totuşi faină, chiar dacă numărul spectatorilor a fost mic la ultimele meciuri.

Related Posts: