SHARE

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMi-a plăcut observaţia unui fost coleg din facultate despre parcurile îngrădite din Cluj-Napoca, pline la sfârşit de săptămână, dar în rest goale, tocmai din cauza acelor ţarcuri ce le delimitează şi se opun libertăţii oamenilor la traversarea lor.

Hei, ce să vezi, şi în lucrurile se petrec la fel. Parcul Corvin şi Parcul Tineretului sunt înconjurate de ditamai gratiile cu ţepi. Chestiile astea cred că pot fi chiar periculoase. Nu am găsit nicio explicaţie logică şi de bun simţ pentru care cele două , dar şi incinta stadionului Michael Klein să fie delimitate prin îngrăditurile alea despre care eu spun că sunt sinistre, iar alţii le consideră mişto, ca nişte suliţe.

Aş vrea să “atrag atenţia autorităţilor” asupra acestei situaţii şi nu e vorba că petiţia, sesizarea sau ce o fi pe care aş face-o nu e luată în seamă, dar simţul meu civic e la pământ. Cel puţin de la o vreme, de când tot văd câtă droaie de ipocrizie se ascunde de cele mai multe ori dincolo de faptele bune făcute pentru comunitate de unii şi alţii. În rest, ce ar fi dacă parcurile alea ar rămâne neîngrădite?

Related Posts: