SHARE

Zilele trecute, mai exact vineri, în timp ce mă învârteam de colo-colo prin Ţara Haţegului, m-au sunat nişte oameni de bine, colegi care ştiu că locuiesc prin , să mă întrebe dacă nu am auzit sirenele, tropăiturile macaţilor, zăngănitul de cătuşe etc.

Adică dacă ştiu şi eu de faza aia cu descinderile la Primăria Hunedoara. Evident că nu ştiam, că doar mai devreme am trecut pe la primărie să îmi iau cafea cu 0,8 lei de la “tonomatul” lor şi am plecat apoi la mănăstire. La primărie era linişte. La Prislop se aud multe, se spune că s-ar petrece şi minuni, însă cea mai mare gălăgie o fac bişniţarii de unelte sfinţite.

Deci, linişte, în general, şi la Prislop. Iar cu primăria… ştirea a apărut doar pe un site, aşa că am avut îndoieli. Şi totuşi, îmi spune astăzi cineva că ar fi fost un procuror la Primăria Hunedoara. Ce-o fi căutând, nu ştiu. Cei de la DNA nu dau informaţii despre aşa-zisele descinderi. Nici nu au confirmat că ar fi fost. Nici măcar “pe surse”… Cei de la primărie citesc şi ei ştirile pe site-uri şi mai află.

Related Posts: