SHARE

A fost ok ca, la doar o dimineaţă după ce, 🙂 atins de nostalgie pentru vremurile în care se fura mai puţin sau cu mai mult bun simţ (Paraziţii), scrisesem “de bine” despre oamenii de cu ai Hunedoarei, unii dintre ei să o păţească. Să fie treziţi cu noaptea în cap…, cu mascaţii, luaţi pe sus, aduşi la Poliţie, făcuţi să tremure un pic pentru pierderea libertăţii sau pentru pagubele pe care le-au produs şi trebuie apoi să le restituie.

Vreo două milioane de euro, mai exact, adică nişte bani despre care noi nu prea ştim în ce fel arată sau dacă sunt reali, adică există aşa ceva în lumea noastră, sau numai la televizor.  Nişte valize grele cu bani.

Aşadar cu fierarii a fost o coincidenţă plăcută! Dar nu mă bucur, bineînţeles, de răul lor. Poate doar am acea satisfacţie a omului de rând în faţa veştii despre necazurile celor îmbogăţiţi “mişeleşte” pe spatele poporului, ca să îl parafrazez pe DD.

Adevărul e că nici nu pot să le plâng de milă.Unii chiar mă intrigă. De exemplu, acel poliţist-pensionar, reprofilat ca locotenent de mafie, Adrian Filer. Omul a fost comandant al Poliţiei din . Probabil a fost şi un nenorocit (sau unul bun, care nu bătea oameni sau făcea ce făceau ăia buni, dacă or fi fost), în fine, nu mai contează! Nu ştiu aşa multe despre el să îmi dau cu părerea, dar totuşi, cum să ajungă aşa mare ţepar “la bătrâneţe”, după ce ani în şir cică a reprezentat Poliţia Română?

Detalii AICI!

Related Posts: