SHARE

Două zile de acum încolo sigur nu mai deschid calculatorul. Nu mai scriu, gata! Nu am de unde, doar merg în (Dolj, adică Oltenia profundă), într-un loc unde nu a ajuns gazul, apa curentă, netul, reţelele de canalizare şi de socializare, asfaltul şi alte utilităţi fără de care noi cică nu am putea trăi, în timp ce oamenii de acolo… păi, nu au aşa probleme existenţiale. Oricum îmi place, e clar, altfel nu aş merge. Oamenii contează!

Când eram mai mic, am fost chiar îndrăgostit de locurile acelea, aşa, bătute de soare. Dar mai ales de fetele de acolo, recunosc! Acum m-am cuminţit, bineînţeles. Desigur, jumătate dintre prietenii mei (hai să zicem un sfert sau 10 la sută, că sună mai ok) nu m-ar crede. Dar ce ştiu ei? Sentimentele astea sunt ciudate. Eu propun un referendum pentru suspendarea lor, numai aşa un pic, să vedem cum e fără ele.[nggallery id=86]

În fine, înainte de a-mi face bagajele, am scotocit Picassa şi am dat peste câteva imagini faine din Timişoara, în care un cuplu de a fost surprins în flagrant în timp ce făcea probabil ce ştia mai bine! Păsările astea nu au nicio grijă. Noi, în schimb, ne punem prea multe întrebări.

Related Posts: