SHARE

Am aflat şi eu azi că a fost ziua presei. A trimis cineva un e-mail pe tema asta, un om atent, nu ca mine. Mie mi-e lene şi să le scriu oamenilor “la mulţi ani!”, pe wall, când e ziua lor… Aniversarea presei e o zi simbolică, nu contează dacă ţine cineva la ea, dar în acelaşi timp mi se pare un moment bun pentru reflecţie.

Azi m-am gândit la câţiva extraordinari care lucrează sau au lucrat în domeniul ăsta şi cu care m-am intersectat la un moment dat. Prieteni care, poate fără să îşi dea seama, m-au făcut să le mulţumesc continuu în sinea mea şi evetual să le fac cinste cu o cafea atunci când ne mai vedem. Există gesturi sau sfaturi, dezinteresate, care pot schimba un destin. Sau, mă rog, pot determina o alegere importantă în viaţa cuiva. Lucrurile astea sunt greu de uitat.

Mi se pare uluitor să te întâlneşti cu cineva şi să îţi spună “ştii, acum un timp, mi-ai spus că ar fi bine să fac lucrul ăsta şi sfatul tău mi-a schimbat viaţa”. Cam la asta mă gândeam când vorbeam de oamenii extraordinari din . Şi cu ocazia asta îmi spun că ar trebui să ne gândim în general să ne dorim să îi ajutăm pe cei din jurul nostru să ducă o viaţă mai bună.

 

Related Posts: